Zsírégető kihívás

hogyan lehet elveszíteni a hát és a mellkas zsírját

Vizi Erzsébet A combizom edzése jelenti a legnagyobb próbát, ha alakformálásról van szó, hiszen csak rendszeres zsírégető kihívás kemény tornával lesz feszes és izmos ez a terület. A legjobb, ha egyből kihívásként kezeled az edzést, és adsz magadnak cirka egy hónapot, ami alatt próbálod a legtöbbet kihozni az erősítésből.

fogyni gyorsan körte alakú test

Elsőként a megfelelő állóképesség miatt elengedhetetlen, hiszen az egész testet ezek az izmok tartják meg. Másrészt, és ez különösen nőket érintő probléma, hogy hamar petyhüdtté válik ez a terület, ha nincs rendszeresen edzve.

hogyan lehet fogyni a hátsérülés után

A testben lévő felesleges zsírréteg itt raktározódik el a leghamarabb és a leglátványosabb módon, ami sokaknál komoly esztétikai kellemetlenséget okoz.

Az alább videóban egy nagyon szuper edzéstervet láthatsz, ami kíméletesen, ugyanakkor intenzíven megdolgoztatja a combizmokat. Összesen tizenöt különböző gyakorlatból áll, amiket harminc másodpercig kell csinálni, köztük tíz másodperces szünetekkel.

ssri súlygyarapodást vagy fogyást okoz

Szánj rá húsz napot, ami alatt hetente kétszer végezd el ezt a tíz perces edzést. Mire a végére érsz, meglátszik majd az eredmény.

zsírvesztési kúra

Kiemelt kép: Getty Images.

Olvassa el is