Fogyás etsy.

fogyás etsy

Fogyás etsy

Etsy fogyás Tartalom A hét elején részletesen ismerteti a hivatalos Etsy blogot, a rendkívül népszerű kézműves piac megállítja az illegális vagy potenciálisan veszélyes tárgyak értékesítését. A leginkább figyelemre méltó csípés kényszeríti az Etsy felhasználókat, hogy az orvosi igényekről beszéljenek az elemek leírásának nyelvén.

fogyás etsy hogyan lehet fogyni elegendő alvás nélkül

Például egyes eladók felsorolják azokat a karkötőket, amelyekről azt állítják, hogy képesek segíteni a fogyás megteremtésében, a termékenység növelésében vagy a függőség megállításában. Az Etsy eladók még mindig értékesíthetik ezeket a tételeket a piacon, de nem tudják előmozdítani az elem orvosi előnyeit. A politikában bekövetkezett változások mellett az Etsy etsy fogyás, a piactól betiltott kábítószer-cikket is felsorolt.

fogyás etsy szuper fogyás

Ezek közül a részek közé tartoznak a hash készletek, buborékok, olaj kupolák, vízvezetékek, hamutartók és porlasztókkal ellátott csövek. A kábítószerrel kapcsolatos tételeken túl az Etsy tisztviselői megtiltották az emberi részek eladását, etsy fogyás magukban foglalják a testfolyadékokat, csontokat, koponyákat, teljes csontvázakat, szöveteket vagy bármilyen szervet.

fogyás etsy karcsú le de igen

Míg az Etsy már tiltotta az összes dohánytermék értékesítését, a menedzsment kiterjesztette ezt a siker fogyás templom terasz, beleértve a dohánytermékek, a dohányzás és a dohányzás keverékeit, és alapvetően bármit, amit füstölni lehet egy csőben vagy cigarettázni. Azonban a füstölő árusítása továbbra is megengedett a helyszínen, feltéve, hogy nem szállít egy gyúlékony tárgyat, mint egy matchbook.

Etsy fogyás

A veszélyes anyagok vonatkozásában az Fogyás etsy tiltotta a tűzijátékok, szikrázókészülékek, laza meccsek, higanyhőmérők, játékpisztolyok és etsy fogyás folyadékok használatát.

Az Etsy tagjai továbbra is értékesíthetnek házi készítésű öngyújtókat a helyszínen mindaddig, amíg az elemet könnyebb folyadék nélkül szállítják. Az Etsy továbbá meghatározott, a webhelyen tiltott szállítási tételeket.

Fogyás etsy közé tartoznak az autók, a hajók, a motorkerékpárok és az utazási pótkocsik, különösen azért, mert az Etsy nem az ilyen jellegű értékesítések kezelésére készült, amikor a tulajdonjogátruházásról van szó. Az Etsy tagjai azonban továbbra is eladhatják az egykerekűket, kerékpárokat, tricikliket, pogo botokat, gördeszka- és görkorcsolyákat. Lásd még.

Olvassa el is