Zsírvesztés hierarchia, Mire vannak zsírégetők

Hatékonyan égesse el a zsírt ezekkel a csodálatos tippekkel

fogyókúrás helyek kentucky-ban a késői alvás okoz-e fogyást

Kezdőlap Hatékonyan égessen zsírvesztés hierarchia ezekkel a csodálatosan egyszerű tippekkel Ha te hatékonyan éget zsírt tisztában kell lenned azzal, hogy a tested milyen tápanyagokat éget el.

Pontosan egy van kialakult hierarchia, utána megégeti a különféle élelmiszer-alkatrészeket. Leginkább a napi ételeink vannak Szénhidrátok, fehérjék, alkoholok és zsírok.

A szálkásító étrend

Természetesen vannak ásványi anyagok, rostok és mikroelemek is, de ezek itt nem relevánsak. Ha hatékonyan akar zsírégetni, akkor egyértelműnek kell lennie annak a sorrendnek, amelyben ezeket a tápanyagokat teste elégeti. Tegyük fel, hogy van egy tipikus német étele tészta, hús és szósz formájában, és igyon hozzá egy pohár sört vagy bort. Akkor a tested is Először is égesse el az alkoholt.

A tápanyagok elégetésének hierarchiája

Aztán a szénhidrátok, majd a fehérje és csak ezután a zsír. A tápanyagok elégetésének hierarchiája Ez a pontos hierarchia ismerete Élelmiszer tápanyagok elégetése óriási fontosságú a zsírégetés edzésében.

Testének van egy "szénhidrátkészlete", más néven glikogénraktára, amely körülbelül — grammot tartalmaz. Az étellel elfogyasztott szénhidrátokat, más néven szénhidrátokat glükóz vízben oldott szénhidrátok formájában tárolják.

Női veszteség zsír

Szigorúan véve a testednek a birkózók olyan gyorsan fogynak 3 glikogénkészlete van, mégpedig a Máj, izmok és vér. A májban található glikogénkészletet szinte kizárólag a szervek energiaellátására és a mentális teljesítmény fenntartására használják. Az izmokban lévő glikogént az izomtömegtől és az edzettség szintjétől függően kb.

Ezen a ponton számukra a legfontosabbak. Ha edzés előtt megteszed Magas szénhidráttartalmú vagy reggeliztél, a "szénhidrátkészleteid" teljesen feltöltve. Ennek eredményeként az edzés során szükséges energiát zsírvesztés hierarchia kizárólag ebből a glikogénraktárból szerzi be. Hadd mondjam el ezen a ponton, hogy hosszú időbe telhet, amíg a — grammos glikogénkészletei kiürülnek, és a testének más módon, nevezetesen a zsírvesztéssel kell ellátnia magát energiával.

fogyás 44 éves korban oshun egészségügyi zsírégetők

Normál, perces állóképességi edzéssel ezeket a glikogén-készleteket alig lehet kiüríteni, ha teljesen fel vannak töltve. A képzés intenzitása és az egyéni szintje itt is nagy szerepet játszik, és egy általános megállapítás csak iránymutatás lehet. Tehát, ha reggelente magas szénhidráttartalmú reggelit, vagy edzés előtt gyors banánt fogyaszt, akkor az meg is lesz Zsírvesztés hatása abszurdum vezetett.

Nem fog zsírot égetni, csak a teljesen feltöltött glikogénkészleteiben lévő energiát. Ez lehet az oka annak is, hogy a kemény kardio edzés ellenére még nem érte zsírvesztés hierarchia azt a sikert, amelyet elképzel.

Mire vannak zsírégetők

A cikk ismereteivel felvértezve most már egyértelművé válik számodra, hogy lehetetlen általánosított becslést adni arról, hogy az ember mikor hatékonyan égeti a zsírt. Most már azt is megértette, hogy nincs értelme megpróbálni ezt a kérdést bizonyos percekre megoldani!

fogyás robinson pont fogyás az iszlámban

Ha a zsírvesztés vagy a testzsír-százalék csökkentése a célod, akkor az edzés előtt elengedhetetlen, hogy a glikogénkészleteid ne legyenek feltöltve és a lehető legüresebbek.

Fogyasszon hát egy könnyű és fehérjében gazdag reggelit. Például lehet alacsony zsírtartalmú kvarkja gyümölcsökkel. Íze nem különösebben jó, de hatékony és könnyen emészthető. Hatékonyan égessen zsírt ezzel az oktatóvideóval Remélem, hogy ez a cikk segített több zsírégetést és egészségesebb életet élni a jövőben.

Olvassa el is