Nyelv fogyni

Vajon az emberek fogyni kerülnek a nyelv alá nasvay

Azonban a helyzet korántsem egyszerű, hiszen a legtöbbünknek nincs ideje arra, hogy odafigyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra és a megfelelő vitaminbevitelre, illetve, hogy rendszeresen eljárjon sportolni egy-egy fitneszterembe. Azonban vannak olyan táplálékkiegészítők, amik akkor is segítenek a zsírégetésben, ha éppen nincs erőnk és energiánk végigszenvedni egy izzasztó és kemény edzést. Az ördögnyelv shake például éppen ilyen.

nyelv fogyni

Az ördögnyelv shake az idei nyár szenzációja, ezt az italport már Hódi Pamela és Vámos Erika is eredményesen használja x zsírégető fogyókúrájában.

Az ördögnyelv shake abban is küönleges a nyelv fogyni ördögnyelves temrékhez képest, nyelv fogyni ebben nemcsak a glükomannán nevű rost van jelen - ami ténylegesen hozzájárul a fogyáshoz - hanem találunk még benne zöld tea kivonatot, ami segít az anyagcserét felgyorsítani és fokozni a zsírégetést, illetve bifidobaktériumokat is, amelyek az egészséges és erős immunitás kialakításában vesznek részt.

nyelv fogyni

De mit is kell pontosan tudni az ördögnyelvről? Ez egy ázsiai növény, melynek gumójából állítják elő az ördögnyelv kivonatot, ugyanis ez a növényi rész tartalmazza legnagyobb koncentrációban a glükomannán nevű rostot. A glükomannán egy vízben oldódó, étkezési rost, ami akár százszorosára is képes megduzzadni, ennek köszönhetően eltelíti a gyomrot, így csökkenti a kalóriabevitelt és beindítja a fogyást.

nyelv fogyni

Az ördögnyelv shake fő hatóanyaga a glükomannán, így igen magas a rosttartalma, aminek köszönhetően olyan telítettséged okoz a gyomorban, hogy utána képtelenség bármi mást is megenni.

Azonbn még ha eszünk is mellé, a glükomannán akkor is fogyaszt, hiszen ilyenkor felszívja a bevitt táplálék folyékony halmazállapotú részét, például a zsírt is, így az már nem tud felszívódni a bélrendszerben.

nyelv fogyni

Tehát nem kell lemondanunk az evésről ahhoz, hogy fogyhassunk.

Olvassa el is