Nikkietutorials fogyni. Készítmények bél parazitákhoz. Hogyan fertőz a férgesség?

Ennyit számít a smink

Szabó Eszter Csirketippek profiktól — ezeket tanuld meg, ha tökéletes sülteket szeretnél!

tx fogyás austin

Az egész egy Nikkietutorials fogyni kezdődött: a NikkieTutorials csatorna még május közepén töltött fel egy videótamelyben a vloggerlány csak a fél arcát sminkelte ki, hogy megmutassa, mennyit számít a smink. Az alig hétperces kisfilmet azóta több mint 17 millióan látták, ThePowerOfMakeUp hashtaggel pedig mozgalom is indult. A projekthez azóta többen is csatlakoztak — nők és férfiak vegyesen. Jelenleg 15 ezer vonatkozó kép található az Instagramon ide kattintva megnézheti őketde ez a szám napról napra nő.

szoptatás 3 hónapos fogyás után

Hogy mi a céljuk? Nemcsak az, hogy megmutassák, smink nélkül is szépek, de az is, hogy bebizonyítsák: a jó smink nem elfedi a tulajdonságokat, hanem kiemeli azokat, és sokkal inkább kreatív módon használják a dekorkozmetikai termékeket. Az sem utolsó szempont, hogy az őket bántóknak is visszavághatnak.

fogyni 11 nap

Mármint azt, amikor valaki azért sminkel, mert jópofának találja" — írta Nikkie. A fodrászként is dolgozó vlogger szeretné elérni, hogy senki ne szóljon bele abba, hogy valaki a sminkelés mellett dönt-e vagy sem.

Kár emiatt bántani vagy megszólni valakit!

zsírvesztés 40 30 30

Olvassa el is