Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlünk!

Kovács Hajnalka vagyok a cég egyetlen női tagja, ráadásul vezetője, képzelheted… 🙂 Ha kérdésed van és felhívsz minket, legtöbbször én veszem fel a telefont. A céget  7 éve vezetem és elmondhatom, hogy szerencsés vagyok. Olyan emberekkel dolgozhatom együtt, akikkel azonos az értékrendünk, és akiket nem a „jó lesz ez ide!” szemlélet határoz meg. A legfontosabb az ügyfelek elégedettsége, hiszen ügyfelek nélkül mi sem lennénk. A fiúk között vannak olyanok, akik több mint 15 éve űzik az ipart és már mindent láttak, ezért biztosíthatlak, hogy bármilyen fóliát szeretnél üvegeidre, úgy teljesítjük megbízásodat, hogy munkánk végeztével te és mi is elégedettek lehessünk és megkapjuk azt a bizonyos ügyfélmosolyt.

Putz Ádám fóliatelepítő vagyok, a barátaimnak csak Putz Ádám. Mondhatnám, hogy már az oviban is fólia volt a jelem, de ez nem volna igaz 😀 …viszont tényleg szeretem a szakmámat.

Szeretem, ahogy egy-egy épület üvegfelülete egy hővédő vagy biztonsági fólia felhelyezése után szinte megújul.

Autókat is szívesen fóliázok, nem csak üveget, karosszériát is. Ez teljesen új külsőt kölcsönöz az autónak, a végeredményt és az ügyfél elégedettségét látni pedig megfizethetetlen…ellentétben a fóliázás árával, melyről szívesen tájékoztatlak a +36-30-898-1802-es telefonszámon.

Kapcsolat

Ha kérdésed van vagy ajánlatot szeretnél kérni, fordulj hozzánk bizalommal! 24 órán belül válaszolunk megkeresésedre.
Telefonos elérhetőségünk: +36 (30) 314-7847, +36 (30) 898-1802

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet