Kukoricapehely fogy, Konyhai balesetből milliárdos üzlet - a kukoricapehely
A kukoricaszemeket megfőzték, préselték és megszárították, amelyek így ropogós pelyhekké váltak. A pattogatott kukorica, a mogyoróvaj és a juharszirup mellett ez egy tipikus amerikai termék, amely már letelepedett a világ minden asztalán. Jelenlegi formája a túlfőzött, majd szárított gabonafélékkel végzett sok kísérlet eredménye.
A kukoricapehely felhasználása A sok éves erőfeszítés célja a vegetáriánus étrend előmozdítása volt. A kukoricapehely népszerűsége az egész világon sikeressé teszi ezt kukoricapehely fogy törekvést.
Manapság a kukoricapehely reggelijeink egyik kedvenc alkotóeleme, ropogós bevonatok, öntetek és édes sütemények eleme. A kukoricapehely jótékony hatásai A kukoricapehelynek számos olyan jótékony hatása van, ami elengedhetetlen a kiegyensúlyozott életvitelhez.
Kukoricapehely 500g
Nagy mennyiségben tartalmaz fontos nyomelemekkel és vitaminokkal, amelyek növelik a szervezeted ellenálló képességét és jótékonyan hat az emésztésre. Továbbá csökkentik a toxikus anyagok felszívódását a vastagbélben.
Összetevők Kukoricakása, cukor, só, árpa- és malátakivonat , savanyúságszabályozó: nátrium-foszfát Tárolása Tárolja száraz és hűvös helye, szorosan lezárt csomagolásban.