Kirakós karcsúsító

kirakós karcsúsító

Felvétel a kívánságlistára Vásárlás 1,49 USD Ez egy játék, a hatékony képzési és javítása a vizuális memóriát, növeli a mentális képesség, a figyelem és koncentráció.

Test vékony ploiesti. legnehezebb

Ez a logikai puzzle játék célja a gyermekek és a felnőttek, mert a napi memória testmozgás nagyon fontos minden korban: az ifjúság - a kulcsa a sikeres karrier, a felnőtt - a fenntartása munkaképesség, a régi - az egészségügyi és józanság. Állandó torna az elme fejlődik logikus gondolkodás, serkenti az agyi aktivitást, aktiválja a tulajdonságok, mint például: koncentráció, reakció, a pontosság, a termelékenység, kirakós karcsúsító.

Gyakorlatok a rövid távú memória fejlesztése kapacitása az agy, hogy összpontosítson, a koncentráló képesség, engedjük vissza a képet, amit láttam nemrég részletesen. Kirakós karcsúsító a szimulátor megtévesztő, az első szint - az előkészítő.

Fogyás portland nekem Hogyan fogytam le 30kg-t? Tanácsaim az életmódváltáshoz!

A következő szintek csökkennek expozíciós idő és fokozatos szövődménye a gyakorlatokat. Az idő a válaszra nem korlátozott.

hogyan lehet lefogyni 50 évesen

A kérelem tartalmazza a négy blokk különböző képek és gyakorlatok. Ez nem véletlen.

dr oz a legjobban tisztítja a fogyást

Gyakorlatok vannak kialakítva oly módon, hogy használja a különböző részein az agy érintett feldolgozó és emlékezés vizuális információkat. Gyakorlat napi és egy hét múlva észre fogod venni, hogy egyre figyelmes és összegyűjtjük.

fogyni, de nem testzsír

A vonat a memória segítségével mind a négy játék. Oly módon, hogy gyorsan fog kézzelfogható eredmények elérése. Olvasd el figyelmesen kérdésekre, szerezz pontokat, és javítja a szinten.

zsírvesztés banglában

A szimulátor intuitív és alkalmas minden korosztály számára. Növelje a memória teljesítmény és a fókuszt.

stanford fogyás cnn

Sok szerencsét!

Olvassa el is