Karcsúsító barkácsolás. Távirányítós levegőben úszó cápa

karcsúsító barkácsolás

karcsúsító barkácsolás

Kiváló alak és karcsú derék a Sweat Shaper karcsúsító mellény segítségével. A mellény felgyorsítja a természetes testhő emelkedését, elősegíti az izzadást és a gyorsabb fogyást. A karcsúsító mellény rugalmas kompressziós szövetének köszönhetően azonnal karcsúbbnak tűnik, csak azzal, hogy magán viseli.

karcsúsító barkácsolás

A karcsúsító mellény összehúzza a hasát és formálja a derekát, így sokkal jobban fog kinézni. A karcsúsító mellény viselésekor lapos has, szexi derék- és alak érzését kapja.

karcsúsító barkácsolás

A Shaper mellény viselése az edzés és napi tevékenységek során szaunához hasonló élményt nyújt. A Sweat Shaper karcsúsító barkácsolás több kalóriát égethet el, és gyorsabban elérheti a megszabott eredményeket.

A mellény könnyű, kényelmes és gyorsan száradó Felgyorsítja a természetes testhőt és elősegíti az izzadást Azonnal alakhoz illeszkedik, és ruha alá is alkalmas Támogatja az izzadást, így gyorsabban elérheti kiszabott eredményeit Segít a fogyásban Hőtartó polimer szövet Fogyjon négyszer gyorsabban séta, pihenés vagy házimunkák során.

karcsúsító barkácsolás

A hőelnyelő polimer szövet forró, szaunához hasonló élményt nyújt. Könnyű, kényelmes és gyors száradás.

karcsúsító barkácsolás

Ruhák alá alkalmas, így edzés és mindennapi tevékenységek közben is viselheti.

Olvassa el is