Fogyás szavak

fogyás szavak

EG Nem csak a súlyzóknak van súlyuk, de a kimondott szavaknak is!

A siker kulcsa, hogy meginduljon a fogyás

Szerinte a fogyás legnagyobb részt azon múlik, hogy sikerül-e magadat eléggé motiválnod, és a megfelelő tudatállapotban tartanod elég ideig! Ehhez pedig nagyon jó davis fogyás, ha hatást gyakorlunk a tudatalattinkra!

Lássuk hát, hogyan lehetséges ez! Amennyiben betartják a diétát és tisztességesen megcsinálják a feladatokat, ezt garantálni is tudom nekik.

Mit jelent valójában fogyókúrázni? | Utolsó fogyókúra

Az évek során azonban megfigyeltem, hogy nagyon nagy összefüggés van az általuk használt szavak és a sikerességük között! A probléma alapvetően abból áll, hogy ezek a nők folyamatosan negatív kijelentéseket tesznek, akár szón belül is! Hogy ez mit jelent?

Azt, hogy a szépség- és fitneszipar által jól bejáratott kifejezéseket használják, fogyás szavak alapvetően a nők félelmeinek és fogyás szavak felkorbácsolására lettek kitalálva!

Ez az ipar az, ami egy sémát kínál minden nőnek, így tárgyiasítva őket! A végeredmény pedig mindig ugyanaz: nem a mérleg, hanem a bankszámla egyenlege mutat majd kevesebbet!

  1. Fogyni terhes
  2. Valójában, ha fogyásról van szó, a kalóriák számítanak.

Bíz bennem, a tested hálás lesz érte! Ez több ponton is hibás érvelés! Először is le kéne végre számolnunk azzal a régi beidegződéssel, hogy a nő nem lehet izmos.

Ne mond ki ezt a 4 szót és fogyni fogsz!

Persze mi sem támogatjuk, hogy mindenki testépítő legyen, de miért ne lehetne valaki teljesen fitt, ha azt szeretné? Nem szabad azonosítanunk a nőiességet és a satnya izmokkal!

Másrészt azért sem állja meg ez a helyét, mert a nők csak nagyon nehezen tudnak izmot építeni.

Fogyás tippek A legtöbben meg vannak győződve arról, hogy pontosan tudják, mit jelent a fogyás, a fogyókúra és a diéta szó. Ebben a cikkben szeretném röviden bemutatni a szavak jelentését, egymáshoz viszonyított szerepét, mert számos félreértés kering róluk a köztudatban. A téma talán nem túl lebilincselő, de mégis fontos tisztában lenni az alapokkal. A fogyás maga a súlycsökkenés, ezen nincs mit ragozni, de a fogyókúra már messze nem ilyen egyértelmű. Biztos tudod mit jelent?

Ennek legfőbb oka az, hogy a női szervezetben nagyjából ször kevesebb tesztoszteron található, mint a férfiakéban, ami az egyik legfőbb izomépítésért felelős hormon! Ezzel persze önmagában nem lenne semmi baj, ha nem kizárólag a külsőségekre helyezné a hangsúlyt!

Mindaddig, amíg egy napon valami egész mást nem látunk a tükörben…. És innen kellene visszafordulni, visszatalálni az egészséghez. Jön az első komoly, nagy fogyókúra, majd a második, a tizedik, de mind tartós eredmény nélkül. A sikeres fogyás kulcsa nem a tizenegyedik csodadiéta, hanem az életmódváltásezen belül is a gondolkodásmód átalakítása!

Miről is van szó pontosan? A lefogyni kívánó emberek legfőbb célja valójában nem az, hogy soványabbak legyenek, hanem az, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben!

fogyás szavak

Mi pedig persze bedőlünk a cselnek — nem figyelünk oda arra, hogy valójában hogyan érezzük magunkat a változások miatt — a megelégedésünket egy teljesen lapos hashoz, vagy a kiálló csípőcsontokhoz kötjük! Sajnos a legtöbb fogyni vágyó beleesik abba a hibába, hogy részletesen és folyamatosan ecseteli, mivel nem elégedett a testén. Persze, az jó, ha tudatosítjuk, min kell változtatni, de ezt nem szabad túlzásba vinni!

Ahhoz, hogy törődj magaddal, nem az önutálaton, hanem az elfogadáson keresztül vezet az út! Utálod a tested?

Diéta egy testépítő egyszerű szavakkal

Feleannyira sem leszel hatékony, mint az, aki elfogadja és szereti magát, és éppne ezért fordít időt, energiát magára! Keress a testeden olyan részeket, amiket szeretsz, amikre büszke vagy! Tudatosítsd magadban, hogy a többi testrészedre is hasonlóképpen akarsz tekinteni, és ezt hajlandó vagy tevőlegesen kivárni!

fogyás szavak

Ha nagyon le akarnánk egyszerűsíteni a kérdést, azt fogyás szavak szerinted a szeretet, vagy a gyűlölet erejével érheted el a céljaidat? Nem mondok nagy igazságot azzal, hogy a legfőbb gátja a fogyásnak Te magad vagy!

A magyarokra egyébként is jellemző negativitás itt hatványozottan jelentkezik!

fogyás szavak

Elhisszük, hogy nem könnyű a dolgod, és sok minden hátráltat — de akkor miért teszed Te is ugyanezt? A feladat soha nem lesz könnyebb, vagy egyszerűbb, viszont, ha ezt hajtogatod, akkor csak a saját önbizalmadat csökkented, nem a súlyodat!

A megoldás erre az kell, hogy legyen, hogy igyekszel pozitívan hozzáállni a kérdéshez!

fogyás szavak

Sebaj, Te erősebb vagy! Ma nem ment?

Fogyókúrázni nagyon nehéz. Lefogyni is nehéz.

Holnap biztosan sikerül! A gondolatoknak nem csak teremtő, hanem pusztító erejük is van — ezt sose feledjétek!

Olvassa el is