Fogyás operációval

fogyás operációval

Tweet Aki tetemes túlsúlyt halmozott fel magán az évek alatt, az sajnos biztos fogyás operációval abban, hogy nem úszhatja meg a fogyást megereszkedett bőr nélkül.

fogyás operációval

Korábbi cikkeinkben foglalkoztunk már vele, hogy mivel lehet megelőzni a bőr megereszkedésétde adtunk tanácsokat arra vonatkozóan is, hogy mivel próbálkozzunk, ha már kialakult a bőrproblémaazonban feltétlenül szóba kell még hoznunk egy harmadik témát is, fogyás operációval teljes legyen a kör.

Ez nem más, mint a műtét kérdése, hiszen sajnos sokaknál előfordul, hogy egyik praktika sem segít, és fogyás operációval jelentős fogyást követően annyira megereszkedik a bőr, hogy azt már csak egy operációval, egy plasztikai műtéttel lehet korrigálni.

Az alábbiakban sorra vettük, hogy mikor jön el valaki életében az a pont, amikor már tényleg nem segíthet semmi más, csak a műtét! Már hónapok teltek el Az idő mindent megold — sokszor és sok helyen hallott közhelyről van szó, azonban a megereszkedett bőr esetében ez sajnos nem igaz.

fogyás operációval

Hiába várunk éveket, a kinyúlt bőr olyan, mint a kinyúlt ruha, a szövetek már vélhetően olyan mértékben károsodtak, hogy nem képesek regenerálódni. Nyilván maga a folyamat is hosszadalmas, nem napokról, nem hetekről, hanem hónapokról van szó, ha egy hirtelen fogyás után a bőrnek regenerálódnia kell, de amennyiben egy év után sem történt változás, akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy a fogyás operációval bármi módosulhat ezen a téren.

Különösen kicsi az esélye ennek abban az esetben, ha életmódot váltottunk, hidratáltak vagyunk és egészségesen táplálkozunk, de nem változott semmi sem, miközben már bőven elmúltak mögöttünk a harmincas éveink, hiszen ilyenkor már annyira kevés kollagént termel a bőr, hogy az önmagában nem lesz elegendő a regenerációhoz.

fogyás operációval

A kemény edzés sem segít A megereszkedett bőr egyik nagy ellensége a kemény edzés. Nem egyszerű kerékpározás vagy futás, hanem célzottan a problémás régiókra irányított súlyzós tréning, ami alaposan meg tudja növelni az izmok térfogatát, melyek bizonyos helyeken, főleg a kezeknél vagy a melleknél óriási segítséget jelenthetnek.

fogyás operációval

Vannak azonban olyan testrészeink, mint például a csípő vagy a has, ahol az edzés ugyan fontos, és segít is a bőr feszessé tételében — hiszen az izmok növekvő térfogata kitölti a bőr alatti régiókat —, azonban a legritkább esetekben sem tudnak akkorára megnőni, mint korábban a zsírsejtek, így az edzések gyakran eredménytelennek tűnhetnek, ami könnyen elveszi az emberek kedvét a további kísérletezéstől.

Az alternatív módszerek is elbuktak Az edzés mellett, de még a műtét előtt sokan kipróbálnak alternatív beavatkozásokat annak érdekében, hogy ne kelljen kés alá feküdniük.

fogyás operációval

Ezek között rengeteg hatékony és kevésbé hatékony megoldás létezik, ezáltal ki a masszázsra, mások a különféle csodakenőcsökre esküsznek. Léteznek fogyás operációval, főként a különféle ultrahangos és egyéb stimulációs eszközök, melyek alaposan be tudják indítani a bőr regenerációs képességét, ezáltal javíthatják a megereszkedést, de ezek sem csodamódszerek, ezek sem képesek a többcentis nyúlásokat visszarendezni a helyükre.

fogyás operációval

Hatékonyságuk azonban a tapasztalatok szerint sokkal jobb, mint a masszázsé vagy a kenőcsöké — már amennyiben van rá pénzünk, hiszen ezek a kezelések nem olcsók —, de aki retteg a műtéti beavatkozásoktól, és visszanyerné a régi formáját, akkor érdemes lehet kipróbálni.

Amennyiben viszont ez sem segít — ezt jellemzően a kezelések előtt jelzik majd —, akkor tényleg csak az operáció a megoldás.

10 tipp gyors fogyáshoz kezdő életmódváltóknak

Olvassa el is