Míg korábban sokan csak álmodtak arról, hogy ablakkal ellátott fürdőszobájuk lesz, addig napjainkban ez egyre inkább elterjedt. Az ingatlantulajdonosok mind ritkábban mondanak le arról, hogy természetes fény juthasson a tisztálkodás és a felfrissülés helyiségébe is. Nem csak komfortosabb így az ott tartózkodás, de például elhelyezhetünk élő növényeket is a helyiségben, ami sokak számára fontos szempont.

Felmerülhet azonban a kérdés, hogy vajon nem látnak-e be az ablakon. Ez akkor is lényeges, ha a nyílászárók a kert felé nyílnak, hiszen senki sem szeretné, ha a fürdőzés intim perceit illetéktelenek követnék nyomon. Jó hír, hogy létezik olyan praktikus megoldás, mellyel gyorsan és hatékonyan fedhetőek be az üvegek. Nem más ez, mint a dekorációs fólia, amely a praktikusság mellett esztétikai értékekkel is rendelkezik.

Az ablakra ragasztható dekorációs fólia segítségével megőrizhető a privát szféra a fürdőben is. A megoldást egyébként egyre többen választják akkor is, ha például orvosi rendelő, kozmetika, vagy például a konyha ablakainak lefedéséről van szó. A korrekt áraknak köszönhetően megfizethetően érhető el a kívánt hatás, nem elhanyagolva a stílusos megjelenést sem. Varázsold fürdőszobád intim kis szigetté, ahol nyugodtan hódolhatsz az otthoni wellness kínálta lehetőségeknek! A dekorációs fóliák ebben remek segítőtársaid lesznek.